Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τα τσιράκια των Σιωνιστών μίλησαν

Ο άθλιος Παπουτσής φερέφωνο των Σιωνιστών απαγόρεψε τον απόπλου των πλοίων που θα μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα με σκοπό να σπάσουν τον πολύχρονο και συνεχιζόμενο αποκλεισμό.

 Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο βέβαια αφού είναι γνωστό οτι η Ελλάδα όχι μόνο είναι ο πιο σπουδαίος σύμμαχος του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ όταν πρόκειται για ιμπεριαλιστικές επιδρομές στους λαούς της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής αλλά παίζει και το ρόλο αναχώματος για την "πολιτισμένη" Ευρώπη στους χιλιάδες εξαθλιωμένους μετανάστες που έρχονται από τις χώρες αυτές. 


Πλέον αποδεικνύεται σε κάθε επίπεδο οτι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι μόνο ανίκανη αλλά είναι και επικίνδυνη. Ας μην ξεχνάμε την περσινή χαρακτηριστική κωλυσιεργία της ελληνικής κυβέρνησης όταν κρατούνταν Έλληνες πολίτες στις φυλακές του Ισραήλ. Ενώ οι οργανωτές του στόλου της Ελευθερίας ακόμα περιμένουν να τους επιστραφούν τα καράβια της αποστολής όπου βρίσκονται ακόμα παράνομα στα λιμάνια του Ισραήλ 



 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Με σημερινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από τα ελληνικά λιμάνια με προορισμό τη θαλάσσια περιοχή της Γάζας.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με διαταγή του στις Λιμενικές Αρχές λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την εφαρμογή της απόφασης.
Όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη δοθεί εντολές στις Λιμενικές Αρχές της χώρας για την επίδοση στους πλοιάρχους των πλοίων ανεξαρτήτως σημαίας της σχετικής Αγγελίας προς Ναυτιλλομένους στην οποία προσδιορίζεται ο θαλάσσιος χώρος ναυτικού αποκλεισμού από το Ισραήλ.

Ειδικότερα για τα πλοία υπό ελληνική σημαία θα πραγματοποιούνται σχετικές εγγραφές στα ημερολόγια γέφυρας μαζί με επίδοση τόσο της παραπάνω Αγγελίας όσο και της ανακοίνωσης του Υπουργείου Εξωτερικών, ημερομηνίας 22 Ιουνίου 2011.

Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, όπου τούτο είναι δυνατό, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση.

Τέλος, διενεργούνται αστυνομικής φύσεως έλεγχοι σε επιβάτες και πληρώματα, ενώ υπάρχει συνεργασία με τοπικές αστυνομικές και τελωνειακές αρχές για εντατικούς ελέγχους επί θεμάτων αρμοδιότητάς τους.

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου